100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) 1.6 BiFuel 102PK
Bouwjaar 05.2009 - 12.2013

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) 1.6 BiFuel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Elke VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) 1.6 BiFuel heeft een eigen VIN-nummer.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATVW VOLKSWAGENSUZUKIFERRARIDODGE. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) bestellen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.