100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) 1.6 TDI 105PK
Bouwjaar 03.2009 - 12.2013

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) 1.6 TDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) 1.6 TDI bestellen

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.