100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521) 1.6 TDi 90PK
Bouwjaar 02.2009 - 08.2014

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521) 1.6 TDi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521) 1.6 TDi bestellen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAMERCEDES-BENZSKODAMITSUBISHI. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.