100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521) 2.0 TDi 140PK
Bouwjaar 11.2009 - 08.2014

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521) 2.0 TDi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAVW VOLKSWAGENIVECOSSANGYONGCADILLAC. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521) 2.0 TDi bestellen

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.