100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.0 TSI 86PK
Bouwjaar 05.2017 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.0 TSI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.0 TSI. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHPONTIACRENAULTLANCIA.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.