100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.0 TSI 110PK
Bouwjaar 05.2017 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.0 TSI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.0 TSI bestellen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1). Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUROVERVAUXHALLDAIMLERLEXUS. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.