100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.4 TSI MultiFuel 125PK
Bouwjaar 04.2014 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.4 TSI MultiFuel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.4 TSI MultiFuel bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1). Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen.