100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.5 TSI 150PK
Bouwjaar 05.2017 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.5 TSI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 1.5 TSI bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Elke VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) heeft een eigen VIN-nummer. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEJEEPGMCROVER. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.