100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 2.0 TDI 150PK
Bouwjaar 02.2014 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 2.0 TDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1) 2.0 TDI bestellen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAPONTIACBUICK. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.