WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517) 1.2 TSI 16V 105PK
Bouwjaar 11-2013 - 05-2016

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517) 1.2 TSI 16V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517) 1.2 TSI 16V bestellen

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEODAEWOOVAUXHALL.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.