Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34) 1500 45PK
Bouwjaar 01-1966 - 12-1969

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34) 1500

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34) 1500 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGISUZUSMART. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34) bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.