WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C1, 1C1) 1.6 100PK
Bouwjaar 10-1999 - 09-2000

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C1, 1C1) 1.6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, rechts

APK-afkeur stabilisatorstangen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C1, 1C1) 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C1, 1C1), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN bestellen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.