WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B5) 2.5 TDI Syncro/4motion 150PK
Bouwjaar 12-1998 - 11-2000

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B5) 2.5 TDI Syncro/4motion

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, rechts

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B5) 2.5 TDI Syncro/4motion, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B5). Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.