Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN ROUTAN 3.8 200PK
Bouwjaar 09-2008 - 11-2010

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN ROUTAN 3.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN ROUTAN 3.8 bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN ROUTAN. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Je kunt bij ons betalen via iDeal en MisterCash

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKLAND ROVEROPEL.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.