WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN ROUTAN 4.0 254PK
Bouwjaar 09-2008 - 11-2010

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN ROUTAN 4.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN ROUTAN 4.0 bestellen

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Elke VW VOLKSWAGEN ROUTAN heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOCHRYSLERDAIHATSUMASERATI. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.