Stuurkogels

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken.

Speling op uw stuurkogel

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Gietijzer komt minder veel voor als component. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

De juiste stuurkogel vinden

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.