Stuurkogels ALFA ROMEO

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogel voor uw auto kopen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Stuurkogel zelf monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd).

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.