brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 12-1996 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde, rechts
Spoorstangeinden voorzijde, links of rechts, onder
Spoorstangeinden voorzijde, links
Axiaalkogels voorzijde, links of rechts
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 145 (930_)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 240004
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
lengte: 292,0 mm
inbouwplaats: Voor
draad aansluiting I: M14X1.5 RHT
draad aansluiting II: M14X1.5 RHT
gewicht : 0,58 kg
60% KORTING
16,43
26,29
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Een defect stuurkogel herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S., neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 145 (930_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De juiste stuurkogel vinden

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO bestellen

Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.