WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. 103PK
Bouwjaar 12-1996 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S.

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde, rechts

Stuurkogel zelf monteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 145 (930_) 1.4 i.e. 16V T.S. komen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 145 (930_) bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Speling op uw stuurkogel

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bosch, Bendix, TRW, Zimmermann, Lucas, Rofren, Brembo, ATE, Textar, Jurid en Pagid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPCITROENFORD. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.