100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 145 1.8 i.e. 16V 144PK
Bouwjaar 03.1998 - 01.2001

Stuurkogels ALFA ROMEO 145 (930_) 1.8 i.e. 16V

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde
Axiaalkogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 145
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 240419
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
->ch.nr.: 549831
Schroefdraad maat aansluiting 1: MM14X2 RHT
Schroefdraad maat aansluiting 2: MM16X1.5 RHT
Inbouwplaats: Voor
Lengte: 176 mm
Gewicht: 0,43 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
voertuig optie : voor ABS
45% Korting
16,34
29,70
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 145 (930_) 1.8 i.e. 16V bestellen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Stuurkogel zelf monteren

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Speling op uw stuurkogel

Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 145 (930_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.