brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S.

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde, links of rechts, onder
Axiaalkogels voorzijde, links of rechts

Speling op uw stuurkogel

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S. komen.

De juiste stuurkogel vinden

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 146 (930_) bestellen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.