brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S. 150PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S.

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Een defect stuurkogel herkennen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINISMARTFERRARIMINILADA. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 146 (930_) 2.0 16V T.S., neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

De juiste stuurkogel vinden

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO 146 (930_) bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen.