brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Stuurkogels ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde, rechts
Spoorstangeinden voorzijde, links
Koppelingsdruklagers voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156 (932_)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: 51244
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
inbouwplaats: Voor
Ø: 24 mm
Materiaal: Aluminium
aant. bevestigingsgaten: 2
draad aansluiting I: Plug-In
60% KORTING
111,44
178,31
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Een defect stuurkogel herkennen

Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK komen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

De juiste stuurkogel vinden

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 156 (932_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Stuurkogels voor uw ALFA ROMEO bestellen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERINFINITIMERCEDES-BENZPORSCHE. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd).