Stuurkogels AUDI

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogel voor uw auto kopen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Stuurkogel zelf monteren

Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.