Stuurkogels CHEVROLET

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw CHEVROLET bestellen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Een defect stuurkogel herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Stuurkogel zelf demonteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle chevrolet stuurkogels op RemOnderdelen.nl