Stuurkogels CHEVROLET

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogel voor uw auto kopen

Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Stuurkogel zelf monteren

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Stuurkogels voor uw CHEVROLET bestellen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.