Stuurkogels DAF

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Een defect stuurkogel herkennen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Stuurkogels voor uw DAF bestellen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

De juiste stuurkogel vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIDAIMLERBUICKFORDSEAT. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.