Stuurkogels DAIMLER

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw DAIMLER bestellen

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Stuurkogel zelf demonteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Een defect stuurkogel herkennen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Bekijk ook alle daimler stuurkogels op RemOnderdelen.nl