Stuurkogels DODGE

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf demonteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd).

Stuurkogels voor uw DODGE bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Een defect stuurkogel herkennen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Textar, Bosch, Zimmermann, ATE, TRW, Brembo, Lucas en Pagid De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Bekijk ook alle dodge stuurkogels op RemOnderdelen.nl