Stuurkogels FERRARI

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw FERRARI bestellen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Stuurkogel zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.