WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels FIAT

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

De juiste stuurkogel vinden

Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Een defect stuurkogel herkennen

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Jurid, Brembo, Textar, Rofren, Zimmermann, Lucas, Bendix, ATE, ABS, Pagid en Bosch De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.