Stuurkogels FIAT

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Speling op uw stuurkogel

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

De juiste stuurkogel vinden

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Rofren, Bosch, Brembo en Lucas De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.