Stuurkogels FIAT

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf demonteren

Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Een defect stuurkogel herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Bekijk ook alle fiat stuurkogels op RemOnderdelen.nl