Stuurkogels FIAT 126

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1972 tot heden
17
23
Bijzondere carrosserie
07-1977 tot heden
17
23
Bijzondere carrosserie
07-1981 tot heden
18
24
Bijzondere carrosserie

Stuurkogels voor uw FIAT 126 bestellen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT past. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Stuurkogel zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Een defect stuurkogel herkennen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Bekijk ook alle fiat 126 stuurkogels op RemOnderdelen.nl