100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT BRAVO I 1.9 JTD 105 105PK
Bouwjaar 12-1998 - 10-2001

Stuurkogels FIAT BRAVO I (182_) 1.9 JTD 105

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde
Axiaalkogels voorzijde

Stuurkogel zelf monteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Speling op uw stuurkogel

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij controleren altijd bij de FIAT BRAVO I (182_) 1.9 JTD 105 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke FIAT BRAVO I (182_) heeft een eigen VIN-nummer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Stuurkogels voor uw FIAT bestellen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACMITSUBISHIVOLVOALFA ROMEO. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.