brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT BRAVO I (182_) 2.0 HGT 20V 147PK
Bouwjaar 10-1995 - heden

Stuurkogels FIAT BRAVO I (182_) 2.0 HGT 20V

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde, rechts

Stuurkogels voor uw FIAT BRAVO I (182_) 2.0 HGT 20V bestellen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODADODGEISUZU. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Een defect stuurkogel herkennen

Wij controleren altijd bij de FIAT BRAVO I (182_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT past. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, Creditcard, overboeking en PayPal

De juiste stuurkogel vinden

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.