Stuurkogels FIAT DUCATO Bus (244_)

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels voor uw FIAT DUCATO Bus (244_) bestellen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETPORSCHEMITSUBISHI. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT past.

Een defect stuurkogel herkennen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

De juiste stuurkogel vinden

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.