WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels FIAT QUBO (225_)

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

De juiste stuurkogel vinden

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Stuurkogels voor uw FIAT QUBO (225_) bestellen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Een defect stuurkogel herkennen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.