brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT SEDICI (FY_) 1.6 16V 107PK
Bouwjaar 06-2006 - heden

Stuurkogels FIAT SEDICI (FY_) 1.6 16V

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Axiaalkogels voorzijde, rechts
Koppelingsdruklagers voorzijde

Stuurkogels voor uw FIAT SEDICI (FY_) 1.6 16V bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en ABS Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Een defect stuurkogel herkennen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

De juiste stuurkogel vinden

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT SEDICI (FY_) komen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd).