WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT SEDICI 2.0 D Multijet 4x4 135PK
Bouwjaar 06-2006 - 10-2014

Stuurkogels FIAT SEDICI (FY_) 2.0 D Multijet 4x4

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Axiaalkogels voorzijde

Stuurkogels voor uw FIAT SEDICI (FY_) 2.0 D Multijet 4x4 bestellen

Elke FIAT SEDICI (FY_) heeft een eigen VIN-nummer. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Speling op uw stuurkogel

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Stuurkogel zelf monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERPLYMOUTHSSANGYONGVW VOLKSWAGEN. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd).