WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels FIAT STRADA Pick-up (278_)

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Stuurkogels voor uw FIAT STRADA Pick-up (278_) bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

De juiste stuurkogel vinden

Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Een defect stuurkogel herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.