Stuurkogels INFINITI

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf demonteren

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw INFINITI past. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Een defect stuurkogel herkennen

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Bekijk ook alle infiniti stuurkogels op RemOnderdelen.nl