WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 71PK
Bouwjaar 01-1983 - 03-1988

Stuurkogels ISUZU CAMPO (KB) 2.0

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Spoorstangeinden voorzijde

Speling op uw stuurkogel

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Stuurkogels voor uw ISUZU CAMPO (KB) 2.0 bestellen

Elke ISUZU CAMPO (KB) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Stuurkogel zelf monteren

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd).