Stuurkogels IVECO

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf monteren

Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.