100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY VI Open laadbak/ Chassis 33S13, 35S13, 35C13 126 PK
Bouwjaar 03.2014 - 04.2016

Stuurkogels IVECO DAILY VI Open laadbak/ Chassis 33S13, 35S13, 35C13

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.
Spoorstangeinden voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw IVECO DAILY VI Open laadbak/ Chassis
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 231161
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 16 mm
Voertuigtype: Daily 33S13
Voertuigtype: Daily 33S13P
Chassis: voor voertuigen zonder stabilisator
Voertuigtype: Daily 35C13
Voertuigtype: Daily 35C13P
Voertuigtype: Daily 35S13
Voertuigtype: Daily 35S13P
Inbouwplaats: Voor
schroefdraadmaat: FM16X1.5 RHT
Lengte: 109 mm
Materiaal: Gietijzer
Gewicht: 0,57 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
64% Korting
28,00
77,78
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Axiaalkogels voorzijde

Stuurkogel zelf monteren

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Speling op uw stuurkogel

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Stuurkogels voor uw IVECO DAILY VI Open laadbak/ Chassis 33S13, 35S13, 35C13 bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIDODGENISSAN. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij controleren altijd bij de IVECO DAILY VI Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.