Stuurkogels JEEP

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw JEEP bestellen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Stuurkogel zelf demonteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Een defect stuurkogel herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Bekijk ook alle jeep stuurkogels op RemOnderdelen.nl