100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA NADESCHDA 1.8 82 PK
Bouwjaar 12.1997 - 12.2006

Stuurkogels LADA NADESCHDA (2120) 1.8

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.
Spoorstangeinden voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LADA NADESCHDA
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 230187
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 14,8 mm
Inbouwplaats: Voor
schroefdraadmaat: MM16X1.0 LHT
Lengte: 173 mm
Gewicht: 0,5 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
61% Korting
21,70
55,63
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Stuurkogel zelf monteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd). Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Stuurkogels voor uw LADA NADESCHDA (2120) 1.8 bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Speling op uw stuurkogel

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de LADA NADESCHDA (2120) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGCADILLACSKODAMAZDA. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.