Stuurkogels LAMBORGHINI

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

De juiste stuurkogel vinden

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Stuurkogels voor uw LAMBORGHINI bestellen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Jurid en TRW Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Een defect stuurkogel herkennen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.