100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D 135 PK
Bouwjaar 02.2006 - 12.2009

Stuurkogels LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels voor uw LDV MAXUS Bestelwagen 2.5 D bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Speling op uw stuurkogel

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Stuurkogel zelf monteren

Wij controleren altijd bij de LDV MAXUS Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke LDV heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAGMCHONDA. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.