Stuurkogels LEXUS

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Een defect stuurkogel herkennen

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Stuurkogel zelf demonteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Bekijk ook alle lexus stuurkogels op RemOnderdelen.nl