WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 1.8 82PK
Bouwjaar 02-1977 - 01-1982

Stuurkogels MAZDA B-SERIE (PE) 1.8

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Speling op uw stuurkogel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAMAZDABUICKDAIHATSUSEATFIAT. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA B-SERIE (PE) 1.8. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA B-SERIE (PE) past.

Stuurkogels voor uw MAZDA bestellen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Stuurkogel zelf monteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..