Stuurkogels MERCEDES-BENZ

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Een defect stuurkogel herkennen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Bekijk ook alle mercedes-benz stuurkogels op RemOnderdelen.nl