Stuurkogels MINI

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw MINI bestellen

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Stuurkogel zelf monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Stuurkogel voor uw auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637