Stuurkogels NISSAN

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Een defect stuurkogel herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Stuurkogel zelf demonteren

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Bekijk ook alle nissan stuurkogels op RemOnderdelen.nl