Stuurkogels OPEL

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf demonteren

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Een defect stuurkogel herkennen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Bekijk ook alle opel stuurkogels op RemOnderdelen.nl